EkonomiGenelTürkiye

150.000 TL Faizsiz Evlilik Kredisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Müjde

**Devlet Tarafından Verilen Evlilik Kredisi: Başvuru Şartları ve Detaylar**

**Evlilik Kredisi İmkanı Sunuluyor!**

Maddi sıkıntılar sebebiyle evlenemeyen gençlere geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevindirici bir haber verdi. Yeni evlenecek çiftlere devlet tarafından faizsiz kredi verileceği duyuruldu. Evlilik masrafları, gelinlik, damatlık, ev kurma gibi konularda oldukça yüksek meblağlar harcanmaktadır. Peki, devletin sunduğu bu evlilik kredisinden yararlanmak için gereken başvuru şartları nelerdir?

**Evlilik Kredisi Başvuru Şartları ve Detayları**

Uzun bir süredir evlilik kredisi konusu üzerinde çalışmalar yürütülmekteydi ve sonunda beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta yeni evlenecek olan gençlere faizsiz 150.000 TL’lik kredi imkanı sunacağını duyurdu. Evlenecek genç çiftler için başvurular şimdiden alınmaya başladı. Aile ve Gençlik Bakanlığı tarafından sunulan bu proje kapsamında yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi desteği verilecektir. Başvuruları Aile ve Gençlik Bakanlığı ve e-devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

**Yaş Sınırı Var Mı?**

Evlilik kredisine başvururken en çok merak edilen konulardan biri yaş sınırıdır. Devlet tarafından sunulan 150.000 TL’lik evlilik kredisinde yaş sınırı bulunmakta mıdır? İşte bu sorunun cevabı…

Evlenecek olan fakat maddi durumu yetersiz olan vatandaşlara sunulan 150.000 TL’lik evlilik kredisi destek paketinde henüz yaş sınırı ile ilgili bir açıklama yapılmamıştır. Ancak evlilik kredisi başvurusu için yaş sınırının olması beklentiler arasındadır.

Cumhurbaşkanının açıklamalarından yola çıkarak Aile ve Gençlik Bakanlığı tarafından sunulan 150.000 TL’lik evlilik kredisi için genç çiftlerin herhangi bir yaş sınırının bulunmadığını tahmin etmektedir. Ancak şu an için resmi olarak herhangi bir şart açıklanmamıştır.

150.000 TL Faizsiz Evlilik Kredisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müjde

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.