EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan Aylık 665 TL’ye 30.000 TL Destek Kredisi: 60 Ay Vade!

Halkbank, 30.000 TL Destek Kredisi İle Kredi Musluklarını Açıyor!

Halkbank, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olmanın yanı sıra kamu bankası olmasıyla da müşterilerine güven veriyor. Bu güveni pekiştirmek amacıyla Halkbank, müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında aylık 665 TL taksitle ve 60 ay vadeli 30.000 TL destek kredisi sunulacak.

Halkbank Isı Yalıtım Kredisi Nedir ve Kimlere Verilir?

Halkbank tarafından yapılan açıklamada, “Enerji tüketimini azaltarak enerjinin daha verimli kullanılmasını sağlamak ve sürdürülebilir çevre politikasına destek olmak amacıyla, bina yalıtımı olmayan veya yalıtımını yenilemek isteyen müşterilere yönelik ihtiyaç kredisi ürünümüz olan Isı Yalıtım Kredisi’ni sunuyoruz” denildi. Bu kredi paketinden faydalanabilecek kişiler ise şunlardır:

– Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri için kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler

– Dış cephe mantolama yapmak isteyen kişiler

– Konutun zemin, duvar ve tavanının ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı yapmak isteyen kişiler

Halkbank Isı Yalıtım Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kredi paketinden faydalanmak isteyen kişiler, başvuru işlemlerini Halkbank şubeleri üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvuru için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:

– Apartman veya site yönetimi bulunan konutlarınız için başvuru yapmak istiyorsanız, apartman veya site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınmalı ve yönetim karar defteri Bankaya ibraz edilmelidir.

– Apartman veya site yönetiminin bulunmadığı konut nitelikli bağımsız bölümün mülk sahibiyseniz, kredi başvurusu yapabilirsiniz.

– Yalıtım hizmeti almak için apartman veya site yönetimi ya da kat maliki ile yalıtım anlaşması yapmanız gerekmektedir. Bu anlaşma, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’nde yer alan Ek-9 belgesindeki formata uygun olmalıdır.

– Yalıtım hizmetinin faturasını veya proforma faturasını en yakın şubeye ibraz eden kişiler, kredi paketinden faydalanabilirler.

Halkbank'tan Aylık 665 TL'ye 30.000 TL Destek Kredisi: 60 Ay Vade!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.