EkonomiGenelTürkiye

İŞKUR’dan Ambulans Şoförü ve Personel Alımı

İŞKUR İş İlanları: Ambulans Şoförlüğü Alımı Hakkında Detaylar

Hastane Personel Alımı Yapılacak İlleri İçerir

Güncel olarak yayımlanan kılavuza göre, İstanbul, Eskişehir, Muğla, Bursa, Kayseri, Diyarbakır ve Tekirdağ illerindeki hastaneler ve özel klinikler ambulans şoförü ve ilk yardım sağlık teknikeri alımı yapacak.

Kamu Personel Alımı Genel Şartları

Bu ilana başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmaları ve kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir. Arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan adaylardan, sabıka kayıtlarının olmaması ve Sosyal Güvenlik Kurumları tarafından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığından faydalanmıyor olmaları beklenmektedir.

İlan yayın tarihinden itibaren adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Başvuru yapılacak alanda ilgili eğitim şartını karşılayan adaylar başvurularını yapabilirler. Emekli olmayan ve emekliliğe hak kazanmamış olan adaylar başvuruları için başvurabileceklerdir.

Kamu İlanlarına Nasıl Başvurulur?

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına başvurmak isteyen adayların öncelikle kurumun resmi kariyer internet sitesine kaydolmaları gerekmektedir. Daha sonra açılan sayfada “iş arayan” linkine tıklayarak giriş yapmalı ve ardından iş ilanları yazan yere tıklamalısınız.

Karşınıza çıkan sayfada ambulans şoförü veya sağlık teknikeri pozisyonlarına başvurmak istediğiniz ilanların sayfalarını ziyaret edebilir ve başvurularınızı çevrim içi olarak bu platform üzerinden yapabilirsiniz.

İŞKUR'dan Ambulans Şoförü ve Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.